Followers

Wednesday, November 6, 2013

Pangilan terakhir buat para pemenang 'Giveaway 'Convocation' Sunsweetz ~OCTOBER 2013'

PERHATIAN 

Kepada para pemenang

'Giveaway 'Convocation' Sunsweetz ~OCTOBER 2013'

sila hantar maklumat diri anda untuk proses pengeposan hadiah dan juga pengisian topup sebelum 7/11/2013 ( 5.00 pm) 

jika anda tidak melakukannya maka hadiah itu akan dihapuskan dan akan dibawa ke giveaway yang akan datang 

 

Keputusan Pemenang


Mood: Nak bagi hadiah pun x nak ke?aiyooo ^^ puas duk remind kat blog depa

4 comments:

  1. Replies
    1. ehm mungkin kot.. tp kan Ms dah duk remind dah.. kalau Ms x wat reminder lain la ceritanya=p

      Delete
  2. sorry kak saye tak bkk blog sbb tu tak perasan. saye dh hntr email tapi blh lagi ke terime? emm mnyesal tak bkk blog T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. alya .. maaf anda dah terlambat, Ms baru jer balik dari post office.. sebab tempoh yang diberikan begitu pnjang.. sorry dear

      Delete