Followers

Friday, November 8, 2013

BRIDE TO BE : Red Ribbon Wedding Boutique


 http://redribbonboutique.blogspot.com/



http://redribbonboutique.blogspot.com/

 Inilah dia orang kuat RED RIBBON BOUTIQUE

Berita baik buat para bride to be , hik3.. khas buat diriku jua.. mari kita cuci mata tengok segala produk & package yang telah ditawarkan oleh pihak RED RIBBON BOUTIQUE bila aku pergi ke link ni mak aihh rasa macam terus nak booking , memang produk dan package yang ditawarkan amat berbaloi buat BRIDE TO BE , ayuh beramai-ramai ke RED RIBBON BOUTIQUE . Antara perkhidmatan yang disediakan oleh pihak RED RIBBON BOUTIQUE :

 
http://redribbonboutique.blogspot.com/ 
http://redribbonboutique.blogspot.com/ 
http://redribbonboutique.blogspot.com/ 
http://redribbonboutique.blogspot.com/ 
http://redribbonboutique.blogspot.com/ 

Begitu banyak tawaran yang disediakan oleh pihak  RED RIBBON BOUTIQUE    khas buat bride to be, apalagi yang masih mencari-cari kelengkapan untuk majlis anda boleh lah terus ke red ribbon boutique ini. Selain itu, pihak boutique menyediakan 'wedding 4 rent'  dimana bride to be  boleh menggunakan perkhidmatan sewa menyewa daripada red ribbon boutique, sangat menakjubkan ! apa yang ada pada 'wedding 4 rent'.. mari kita lihat :

SET WEDDING KEBAYA

http://redribbonboutique.blogspot.com/ 

 
 http://redribbonboutique.blogspot.com/


 http://redribbonboutique.blogspot.com/

 Diatas merupakan 3 set kebaya yang ingin disewakan oleh red ribbon boutique kepada bride to be yang sedang mencari baju kebaya untuk wedding mereka =) dan untuk pengetahuan para bride to be pihak red ribbon juga ada menyediakan package.. gitu, antaranya:

 SET KEBAYA A

 Soft brown-based with gold and red beads...
Panjang kebaya sampai lutut.
Long sleeve, kerawang cantik kat leher, bahagian depan+belakang, shoulder, dan tangan.
Kebaya nie transparent dan sesuai untuk tema kahwin soft brown, red, gold-red, insyaallah inner akan saya siapkan juga. Kalau nak kemban saya ada kemban merah, gold, soft brown, dark brown. Kalau nak inner cotton lengan panjang bole saya siapkan warna2 yang sesuai.
Bottom yang saya ada adalah kain songket warna brown-based+red (siap jahit terus pakai je) red-based+blue (siap jahit dah jadi skirt)
Tudung & veil, sekarang nie belum ada lagi, saya plan nak siapkan sebelum Mac 2012 nie, kaler dark brown...
Baju untuk lelaki: sesuai ngan kat gambar tengah tu... ala2 Sundanese/Javanese coz hari tue kahwin kat sana...
Bottom lelaki saya siapkan seluar satu set ngan baju & songket yang sama ngan perempuan, plus tanjak daripada songket corak yang sama.

http://redribbonboutique.blogspot.com/


 http://redribbonboutique.blogspot.com/  

http://redribbonboutique.blogspot.com/ 

untuk mengetahui lebih lanjut mengenai set kebaya B dan set kebaya C boleh lah merujuk di


untuk pertanyaan boleh menghantar email kepada 

 redribbonboutique@yahoo.com 

 selain itu yang menarik hati tawaran yang disediakan oleh pihak red ribbon adalah khidmat menyewa cadar pengantin, memang sangat menjimatkan utk bride to be, ialah cadar pengantin bukan digunakan sepanjang masa dan jika dibeli harga nya agak mahal berbanding cadar-cadar biasa, mari lihat  cadar yang disediakan untuk disewa oleh bride to be:

 untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kaedah penyewaan cadar ini, boleh hubingi red ribbon dengan menghantar email : 

redribbonboutique@yahoo.com 


 Anda ingin berbulan madu, apalagi mari pergi ke red ribbon boutique dimana pihak boutique menyediakan tawaran hebat untuk ke bandung, dan amat berbaloi jika anda mengambil pakej ini di red ribbon boutique, menarik bukan? anda tidak perlu bersusah payah untuk mencari agen perlancongan ataupun mencari pakej2 lain dari syarikat lain yang belum tentu terjamin kualiti perkhidmatannya.Untuk mengetahui lebih lanjut perkhidmatan yang disediakan klik sini.

Untuk pengetahuan anda , boutique ini juga menyediakan ruangan khas buat 'male corner' dan  'female corner'. Dimana pihak red ribbon boutique bukan hanya menjual barangan perkahwinan namun barangan lain turun disediakan , seperti :

MALE CORNER

 



  

100% totally KNITTED VEST
ALSO CARDIGANS!

All price inclusive postage !

FEMALE CORNER 

 

  

Untuk melihat lebih banyak produk jualan dari boutique ini boleh lah klik sini
anda berminat? sila hubungi 

http://redribbonboutique.blogspot.com/   
Email : redribbonboutique@yahoo.com
FB:  https://www.facebook.com/RedRibbonWeddingWorks

1 comment: