Followers

Tuesday, February 28, 2012

Hadiah dari sis ADYNA da sampai...

alhamdullillah semua hadiah yg aku menang dari contest kat FB & BLOG da sampai...
so wat sementara waktu ni aku berhenti menjoinkan diri dulu bub 
nk prepare diri utk LATIHAN MENGAJAR huhu
tp jangan risau kalo aku rasa bosan2 nnt aku join la jgn serik pulok kowg nk tag aku kah2x...

jom review hadiah yg aku dpt dari belog sis ADYNA nie...
before tu jom klik


Comelkan hihi...ehm le letak kt peti ais umah aku hhuhu

thankz sis^^

4 comments:

  1. Sama lah kita :D Tapi Nad dah selamat letak kat ref

    ReplyDelete
  2. dah dapat ek.. akak xsihat bleeding baru2 nie..nie baru dapat online.. still bleeding lagi ..

    ReplyDelete
  3. wah comel kan..

    keputusan ga dh kuar..jom terjah
    http://www.akmarwati.com/2012/03/keputusan-giveaway-dari-akmarwaticom.html

    ReplyDelete
  4. Salam,saya Admin nornadiah.com ingin menjemput blogger join Contest Anniversary 1 Year Miss Nadya..:)
    Sepatutnya tajuk dia Giveaway tapi tertulis contest..:D

    Contest Anniversary 1 Year Miss Nadya di jangka tamat pada 7 April 2012
    http://www.nornadiah.com/2012/03/contest-anniversary-1-year-miss-nadya.html

    Harap sudi join dan memeriahkan contest Nad ni ye..:)

    ReplyDelete