Followers

Friday, January 13, 2012

"Segmen : Mr. E'raz Fadli [Tingkatkan Follower dan Traffik ]"

nga jalan2 blogwalking la katakan aku nampak pulak segmen ni..ehm
tgk muka empunya segmen walawey hehe
ehm terus terjua nk masuk segmen ni 
(adeh budak ni da kena makan ubat...hihi dush3x...poyo !!)
then terus tengok tarikhnya ingatkan 14 jan da tutup
tu yg ckp kt tuannya baru nk join...hihi konon2nya upset giler la macam mau terejun bangunan jer hihi3x
last2 mendapat seruan dari Mr E'raz
lum tutup ag la...huhu
apa lagi capai hp terus dail suh delivery...hihi..uppps silap lak
amik tangan n jari terus type2 n wat ntry niiiiii....
ok
lets go!






gollll2x...







apa kejadah pulak golll ^^











hihi.....




ok2x cukup2!!
meh sini sapa yg nk join le klik

banner




Tarikh Tutup 17 Januari 2011 Jam 12 Malam!

ok aku nk tag:





























7 comments:

  1. hehe.. Thanx sb join.. Blh promote kt kwn2, mn anda yg bertuah.. ;)

    ReplyDelete
  2. Hai , Saya dari segmen yg sme . Datang nak terjah blog awak yg kiut miut nie // Harap folo sy balek yea .

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html

    ReplyDelete
  3. Singgah dan follow sini ! :DD

    Dari segmen yg sama

    http://xxmardybumxx.blogspot.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html

    ReplyDelete
  4. Saya datang dari segmen yang sama, kumpulan yang sama dan follow. =)
    anyway, nice blog...

    http://rafzanvoo.blogspot.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html

    ReplyDelete
  5. dtg dr blog eraz...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/09/selamat-datang-juniors.html

    ReplyDelete