Followers

Thursday, April 28, 2011

Contest: Are You Care Enough?

JOM JOIN
KLIK

huhu Ms telah dilamar oleh SEORANG BLOGGER NI untuk join contest kat blog dier..nak tau & mau join?? just klik perkataan "sini" kat atas tu.....pewittt..hehe..ehm anyway...diernyer blog byk giler picture2x yg lawa..ehm sonoknya....Jom kiter tgk antara picture2x yg menambat aty Ms...huhu
:
:
:
:
:
:
:
:
before tu Ms nk show tuan punya blog yg lamar Ms untuk  join this contest..huhhu lets...gooo !

PICTURE A
*see..manisnya muka si empunya contest nie...ehm MS suka sgt2x pic ni bub nampak sweetz ngn flower2x kat situ huhu  
  
Now let see the pic yg chybeelila amik....lawa2x semuanya..tp Ms nk tunjuk pic2 beliau yg paling Ms suka...=) kih3x

MOH KITER KE U.K !! huhu

1st album Ms amik dari album U.K 2010/2011
:
:
:
:
:
PICTURE B
*wow..sungguh shanteq pemandangan di kota u.k..ehm x pernah smpai sini...huhu shanteq x kawan2x??
PICTURE C
*wow..cm pernah tgk la..hik3x..cm eye on Msia la...eh ni bukan kat Msia tp kat U.K..lawala awak...=)
PICTURE D
*Fuhlamak..byknyer kuda..cm owg nak g perang jer..hehe..bestnyer dpt tgk secara life..nak jugok~huhu

JOM KITER KE INSTANBUL LAK !!!

KALI nie Ms amik picture2x dri album Instanbul turkey..dari blog Chybeelila
:
:
:
:
:
:
:
PICTURE E
* paling2 byk pic Ms like nie..bub nampak berbeza dr segi ciri2x visual yg sebenar..cntek la kamu CHybeelila

PICTURE F
*ehm menarikkan??



PICTURE G

*Shanteqnya seni binaannya..adaciri2x islamik..nice pic...
PICTURE H
*yg ni pic ap lak ea  Chybeelila??

ala da hbis ke pic2x kamu??kih2x..kepada para blogger di sana di sini nk tgk lagi x pic2x CHybeeLila 
so...Jom ke blog http://chybeelila.com/


Ehm ok la...Ms nk komen all the pic from ur album that I taken just now huhu...
ehm Ms ckp melayu la  kih2x
ok....moh kiter g Pic SATU demi satu....=)

PICTURE A

Nice picture..bub nampak pemandangan bunga2x..n sweet sgt cuma kalo shawl yg CHybeeLila pakai warna nya terang dri bunga2x tu lagi nmpak naik serinya nnt..maknanya pic akan lebih menarik..^.-

PICTURE B

Picture B pic tu fokus kat bangunan yg terang k?ehm kalo nk fokus kt bangunan yg terang better pemandangan yg kat belakang tu x yah nmpakkan maknanya just ZOOM kt bangunan tu jer...^.^

PICTURE C

Picture C nmpak cm kosong sgt kt bahagian atas ..lagipun combination warna gelap bub Ms rasa that pic amik waktu mlm kan?huhu ..ehm tp its ok lau pic tu zoom bahagian ke bawah siket kasi nmpak full siket ngn chaya bangunan sekeliling eye on air tu hehe

PICTURE D

nO KOMEN..hik2x..perfect pic=)

PICTURE E,

perfect..Credit to you ^.*

PICTURE F,G & H

nice n very like this islamic art ^.^


O.K setakat ni jer yg mampu MS Komen huhu..agipun mau komen lebih2x Ms not the professional photograph huhu...ehm stakat komen ikot mata sedap memandang je , my dear=)
huhu..anyway semua picture2x kamu cantek......Ms suka sgt2x.....lagi2x bila ada muka kamu kat picture2x tu huhu nmpak naik visual pic tu hehe bukan bodek tau tp realiti huhu

3 comments:

  1. thanks dear sbb join contest ni! note taken! next time bila chybee amik gmbr, i'll think about what u have said

    ReplyDelete
  2. good luck utk contest chybeelila... jom dtg blog sy dan bg sokongan pada sy pulak! =)

    ReplyDelete